Partide Ne Giyilir Bayan | 2017 Trendleri

2017 trendleri konusundan önce ilk olarak vücut tipinize uygun olacak kıyafet türlerini tercih etmeye özen göstermelisiniz. Sonrasında kamufle etmek istediğiniz ya da kapanmasını istediğiniz yerleri bulunarak o taraflardan uzaklaşabilecek detaylara daha da önem verebilirsiniz. Partide ne giyilir bayan sorusundan önce vücut tipinizi net bir şekilde öğrenmelisiniz. Böylelikle kıyafetiniz daha şık ve daha da güzel olabilir. Tanışma partisinde ne giyilir gibi bir soru soracak olursanız modanın ne olduğu ile ilgili çok fazla ilgilenmemenizi söyleyebiliriz. Yani klasik kesimli olan elbiseler her zaman olduğu gibi bu günde çok zarif olabilir. 2017 trendleri arasında da yer alan klasik kesimli elbiseleri tercih edebilir ve zarifliğinizi gösterebilirsiniz.

Partide Ne Giyilir Bayan Kullanıcılarımıza Özel

Rahatsız olacağınız tasarımları tercih etmeyin. Partide ne giyilir bayan konusunun en önemli inceliği budur. Çünkü rahatsız olacağınız tasarımlar, şıklığınızı gece boyunca engelleyecek en önemli etkenlerden bir tanesi olacaktır. Bu bakımdan da rahat edebileceğiniz ve size en uygun olan modellere yönelmelisiniz. Tanışma partisinde ne giyilir diyor ve biraz da kilonuzdan şikayetçiyseniz korse ya da beden küçültücü çorapları giyerek birtakım kıyafet ve elbiselerin denemesini yapın. Fakat belirttiğimiz üzere kesinlikle denemelerini yapın “içerisine korse giyerim olur biter” gibi düşünerek büyük bir hata yapmayın. 2017 trenleri arasından seçim yaparken dekolteden uzak durabiliyorsanız durun. Çünkü artık bu şekilde olan modeller sizin sıradan bir kişi olduğunuzu belirtebilir. Ayrıca topuklu bir ayakkabı kullanmaktan çekinmeyin.

2017 Trendleri ile Tanışma Partisinde Ne Giyilir?

Topuk seviyesini abartmadan, üzerinde rahat durabileceğiniz modellere yönelmeniz daha iyi olacaktır. Partide ne giyilir bayan kıyafet seçimi yaparken sezonun moda renklerine önem vermelisiniz. Ara sıra siyahları, yeşil tonları, açık mavi kıyafetleri, bejler, pudra tonları ve lila ve gri renkli kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Tanışma partisinde ne giyilir olarak açık mekanda olan partilerde üzerinize bolero ya da şal gibi parçaları kullanabilirsiniz. Fakat rüzgarlı yani tekne gibi bir yerlerde sizi rahatsız edecek, oradan oraya uçuşacak kıyafetlerden de uzak durun. 2017 trendleri ile gideceğiniz partinin türüne göre kıyafet kombininizi tamamlayabilirsiniz. Sonrasında kıyafetinize ve size uygun olan makyaj türünü seçerek güzel bir makyaj yapabilirsiniz.

Meraklıları için uzun etek üstüne ne giyilir konusunda da ipuçları hazırladık!

Yorum Yapın