Sokak Partisinde Ne Giyilir? | 2017 Modası

Her şeyde retroya dönülürken, partilerde de artık sokağa rağbet çoğalıyor ve sokak stili yaygınlaşıyor. Özellikle yılbaşı gibi dönemlerde sokaklar tam bir parti alanına dönerken, özellikle de kadınlar ne giyeceğinin stresini yaşıyor. Cidden de sezonun en stresli dönemleri kıyafet seçiminde yaşanıyor. Hele ki kış aylarında sokak partileri için kıyafet seçimi daha da zor olsa da, yine de kendinizi salmayın. Çünkü 2017 modası dünyası, sizi her durumda, her ortamda nasıl giydireceğini iyi biliyor. Peki, sokak partisinde ne giyilir ?

Sokak Partisinde Ne Giyilir?

Muhtemelen düşünmekten sıkıldınız ve yaklaşan sokak partisinde ne giyeceğinizi merak ediyorsunuz, ışıl ışıl parlamak istiyorsunuz. 2017 sokak modasıÖncelikle kış aylarında olduğumuzu ve önümüzdeki ayların da soğuk devam edeceğini hatırlarsak, sokak partisinde ne giyilir sorusunu yanıtlamadan önce bunu düşünmek gerek. Bu tip partilerde asıl önemli olan ortama göre olduğu kadar, havaya göre de giyinmektir. Soğuk bir gündeki sokak partisinde ince kıyafetler giyemezsiniz.

Öncelikle üşümeyecek şekilde giyinmelisiniz, ardından da bütün gece ayakta kalacağınızı hesaba katmalısınız. Dolayısıyla, rahat giyinmeye ve özellikle ayakkabı konusunda rahat bir tercih yapmaya özen gösterin. Tabii ki 2017 modası şıklığını da göz önüne alıp aksesuarlara önem göstermek gerek. Eğer bu sokak partisi daha resmi olacaksa, buna göre renk ve kıyafet seçimi de önemlidir. Sokak stili ayrı bir tarz olsa da, parti konseptine göre değişim göstermektedir.

2017 modası uyumlu bir kombin yaratmak için bir kürk, altına boğazlı kazak veya kalın bir bluz, bere ve kalın çoraplarla şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Bu şekilde hem sokak stili uyumu sağlarsınız, hem de şıklıktan ödün vermemiş sokak stiliolursunuz. Kısa, siyah elbiseler belki basit dursa da kesinlikle göze hitap edecektir. Basitlik, aynı zamanda şıklığı da beraberinde getirebilir. Aksesuar seçiminde özenli olursanız, tek parça elbiselerle de gayet şık olabilirsiniz.

2017 Modası

2017 modası gösteriyor ki, sokak partilerinde gizli silah her zaman aksesuarlar oluyor. Eğer iddialı olmak istiyorsanız ve partinin de belli bir konsepti varsa, ayakkabılarınızda rahatlıktan ödün verme seçeneğiniz de var. Elbette klasik bir çift topuklu her zaman güzeldir fakat bazen fark yaratmak gerekebilir. Klasik blazer ceketlere de değinmezsek olmaz. Bu tip kıyafetler hemen hemen her şeyle uyumludur ve gerektiğinde sportif, gerektiğinde feminen gözükebilirsiniz.

Yorum Yapın